Κακός Ολυμπιακός, ψυχάρα η Καλλιθέα (photos)

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Ολυμπιακός Βόλου επηρεάστηκε από τις πολλές διακοπές, πλήρωσε τα λάθη του και δέχτηκε την ισοφάριση (1-1) λίγο πριν το φινάλε στην Καλλιθέα.

Για 4η διαδοχικό αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και επηρεάστηκαν αρνητικά από τις διαδοχικές διακοπές (18 λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο), εξαιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του.

Αν και προηγήθηκε της Καλλιθέας στο 43' με τον Κόλεφ, δέχτηκε την ισοφάριση στο 74' από τον Φαρινόλα και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις πρώτες θέσεις. Η αθηναϊκή ομάδα το πάλεψε, ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί τα λάθη των γηπεδούχων...

VOLOS1

 

VOLOS

 

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Στογιάνοφ, Γκότοβος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Παππάς (80' Γαλάνης), Γενγκά, Ογιαρμπίντε (66' Ναουμίδης), Κόλεφ (70' Ανιέτε).

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης (95' Πλάτανος), Καλτσάς, Ρουσάκης, Φαρινόλα (93' Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Ντα Σίλβα (63' Μαρουκάκης).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep