Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλλονή ήταν η Νίκη

Η Νίκη Βόλου έπαιξε έξυπνα και πέρασε με νίκη (2-0) από τη Μυτιλήνη και την έδρα της ΑΕΛ Καλλονής.

Νίκη... κορυφής πανηγύρισε η Νίκη Βόλου στη Μυτιλήνη. Οι Θεσσαλοί παρουσιάστηκαν διαβασμένοι, ψυχωμένοι και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη των γηπεδούχων, φεύγοντας με ένα πολύτιμο τρίποντο (2-0) από την έδρα της Καλλονής, που είδε την εστία της να παραβιάζεται για πρώτη φορά και γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 30' ο Φλίγκος άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους» και παρά την πίεση που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 87' «κλείδωσαν» τη νίκη με τη «χρυσή» αλλαγή, τον Βίκτορας Γιάκομπ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο 45λεπτο, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά «πλήρωσαν» τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Και σα να μην έφτανε αυτό έχασαν και τον Γκονζάλες που αποβλήθηκε στο 88'...

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος (65' Γάλας), Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (79' Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος (73' Μανουσάκης), Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Καζάκης.

Νίκη Βόλου: Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης, Ριζόγιαννης, Κυριάκος, Βέρτζος, Σαμαράς, Τάσιτς (71' Πουρτουλίδης), Τάντιτς (78' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (85' Γιάκομπ), Φλίγκος.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep