Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Άντεξαν το σφυροκόπημα τα Ψαχνά

Ο Απόλλων έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών στη Ριζούπολη.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και με καλό ρυθμό o Απόλλων και ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο η αστοχία στην τελική προσπάθεια και ο  γκολκίπερ των Ψαχνών, Σικαλιάς, κράτησαν απαραβίαστη την εστία των φιλοξενούμενων. Καλύτερος παίκτης του αγώνα με διαφορά ο Τσιλιγκίρης του Απόλλωνα, που τρυπούσε την αντίπαλη εστία από τα δεξιά, «τάισε» σε πολλές περιπτώσεις τους επιθετικούς της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αλλά γκολ δεν έβαλαν. Αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν ο Απόλλων. Τα Ψαχνά άντεξαν στην πίεση και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι έχουν να λένε για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ρεπετσά, φάση στην οποία ο αμυντικός των Ψαχνών υποδείχθηκε οφσάιντ. «Δεν ήταν οφσάιντ. Ήταν καθαρό γκολ» είπε μετά το παιχνίδι ο εκ των κορυφαίων της ομάδας της Εύβοιας.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου (68' Χατζηζήσης), Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Καμαρά, Μανιάς, Διαμαντίδης (59' Καραμαλίκης), Διαμάντης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Σέγκος, Ρεπετσάς, Τάουερ, Βαγκέλι (60' Χαϊκάλης), Ποκόνγκ (88' Τζάκης), Λιόσης, Κονέ, Ιακωβάκης (80' Ρούτσης).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep