Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χτύπησαν» στο φινάλε τα «λιοντάρια»

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις σημείωσε ο Πανσερραϊκός.

 

Τα «λιοντάρια» νίκησαν 2-1 την Αναγέννηση Επανομής, αν και δυσκολεύτηκαν να σημειώσουν το γκολ της επικράτησης. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα επιχείρησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έριξε στο ημίχρονο τους Γκουγκουλιά και Παρασκευαΐδη, οι οποίοι βοήθησαν στο να αλλάξει εντελώς η εικόνα των γηπεδούχων, προς το καλύτερο ασφαλώς. Και η τρίτη αλλαγή λειτούργησε ευεργετικά, αυτή του Μπονέρη. Έστω και στο 79', λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το πολυπόθητο τέρμα που τους έδωσε τους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, από την άλλη, ήταν άτυχοι, καθώς ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που σκόραρε κιόλας, τραυματίστηκε νωρίς και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Πλέον ο Πανσερραϊκός συγκατοικεί με την Καλλονή στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς.

 

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρακώστας, Καρασαλίδης (46' Παρασκευαϊδης), Σιάκκας, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος (65' Μπονέρης), Τοντόροφ (46' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

 

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Δραγανίδης (73' Νταντάμης), Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο (29' λ.τ Τζανδάρης), Σικαλόπουλος (63' Κυζιρίδης).

 

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep