Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μία κλάση πάνω η ΑΕΛΚ

Με συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ Καλλονής πέρασε με νίκη (1-0) από την έδρα του Θρασύβουλου.

Από τη στιγμή που η ομάδα της Λέσβου έχει βάλει πλώρη για άνοδο, παιχνίδια όπως αυτό της Πέμπτης (11/10) με τον Θρασύβουλο πρέπει να τα παίρνει. Αυτό έκανε, λοιπόν, η ΑΕΛΚ και χάρη στο γρήγορο (14') γκολ του κορυφαίου, Τόνι Γκονζάλες συνεχισε το αήττητο σερί της και πάτησε κορυφή!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έλεγχαν απόλυτα το ματς. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή τους έπεσε και αν ο Θρασύβουλος είχε έναν ικανό επιθετικό στο ρόστερ του, τότε μπορεί να τους είχε «τιμωρήσει». Στο 41', πάντως, από το... πουθενά ο Πάρης Μπακάλης λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως στο σουτ που επιχείρησε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μάππα.

Τελικά η ΑΕΛ Καλλονής χάρη στην εμπειρία της πανηγύρισε την 3η διαδοχική της νίκη και πάει με φουλ ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Όσο για τον Θρασύβουλο; Πάλεψε, αλλά «πλήρωσε» την απειρία του και τη μεγάλη του αδυναμία στη γραμμή κρούσης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Μπέκα (76' Σκόνδρας), Ντα Κόστα (63' Γεωργιάδης), Ανδρίκος, Πλαβούκος (80' Αρκουμάνης), Παπανίκου, Πάνος, Αγκόλι.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Σερφά, Γάλας, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Κώτσιος, Μαρσέλο, Μανούσος (61' Γκόβας), Γκονζάλες (73' λ.τρ. Γιόνδης), Λεοζίνιο (46' Μανουσάκης), Καζάκης.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep