Έβαλε βουλοκέρι στην επάνοδο

Και μαθηματικά πρωταθλητής στον Α' όμιλο ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη του (2-0) απέναντι στον Μακεδονικό.

Την επανόδο στη Super League πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας ήθελε το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των πλέι οφ και το 2-0 σε βάρος του Μακεδονικού εξασφάλισε και μαθηματικά τον στόχο.

Οι Πράσινοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α' όμιλο, έχοντας δημιουργήσει διψήφια διαφορά από τη θεσσαλική ομάδα. Έτσι, η συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος απέκτησε πλεόν διαδικαστικό χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοιο καιρό ο Λεβαδειακός είχε υποβιβαστεί από τη Super League και έπειτα από μία παρένθεση μίας σεζόν, γυρνούν στη μεγάλη κατηγορία.

Το 1-0 έκανε ο Πολέτο στο 12' με κεφαλιά και στο 48' ο Ρομό από εκτέλεση κόρνερ του Συμελίδη διαμόρφωσε το 2-0. Στο 71' ο Σιμόνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να μειώσει για τους Θεσσαλονικείς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0
Σκόρερ: 12' κεφ. Πολέτο, 48' σουτ Ρομό
Δοκάρι: 71' Σιμόνι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Τσελεπίδης, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (63' Κωστή), Χάμοντ (85' Ντεντάκης), Νταγκό (73' Νίκας), Πολέτο, Συμελίδης (73' Γιαννιώτας), Ρομό (63' Κουιρουκίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Πεδρο Λούκας, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (80' Τσαμούρης), Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (80' Μαργαριτίδης), Ζαφειράκης (80' Αδαμίδης), Γρηγοριάδης (57' Τσιλιγγίρης), Χερίδης (57' Σιμόνι).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Παγουρτζής, Σγουράκης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2024 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep