Έσφιξε τη θηλιά ο Διαγόρας!

Ο Διαγόρας Ρόδου απέσπασε 1-1 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και κράτησε τον Ολυμπιακό Β σε τροχιά υποβιβασμού.

Ο Μιχάλης Μανιάς συνεχίζει να οδηγεί τον Διαγόρα Ρόδου προς την παραμονή στην κατηγορία. Ο έμπειρος φορ σκόραρε και το Σάββατο (20/04) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό Β και κράτησε τους Κυανέρυθρους στο +8 από τη ζώνη υποβιβασμού και αγκαλιά με τη σωτηρία. Το 1-1 έφερε τους Πειραιώτες σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, αφού με παιχνίδι παραπάνω είναι στο -3 από την 3η θέση.

Ο Μανιάς στο 60' έκανε το 0-1 με σουτ και πανηγύρισε το 4ο γκολ του στα πλέι άουτ. Ο Ολυμπιακός Β ισοφάρισε στο 68' με πέναλτι του Μπα το οποίο κέρδισε ο Βλαχομήτρος από τον Δημητρίου. Ακυρώθηκε στο 84' τέρμα που σημείωσε ο Μπα λόγω οφσάιντ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1-1
Σκόρερ: 68' πέν. Μπα - 60' σουτ Μανιάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ (59' Κεραμίδας), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Σαπουντζής, Πινακάς, Αργυρίου (69' Μαρίνος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικόλης (46' Μανωλάκης), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μασούρας (81' Τσάβος), Λούκιτς (66' Σταματούλλας), Βολάκης (81' Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΔευτέρα, 22 Απρίλιος 2024 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep