Ανάσταση από την άσπρη βούλα

Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 την Athens Kallithea και μπαίνει στα πλέι οφ στο -6 από την 1η θέση.

Χωρίς επιστροφή ήταν για την Καλαμάτα το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (10/03) με την Athens Kallithea. Η μεσσηνιακή ομάδα κλήθηκε να διακόψει το αήττητο σερί 11 αγώνων της πρωτοπόρου για να μην εξελιχθούν σε τυπική διαδικασία τα πλέι οφ για την ίδια και πέτυχε

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, με τον δεύτερο βοηθό να κάνει λάθος στο 7' και να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Κυνηγόπουλο που είχε βγει τετ α τετ με τον Κόβαλ. Το 1-0 ήρθε στο 38' με εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες. Η παράβαση είχε δοθεί δύο λεπτά πριν για σπρώξιμο του Μπουλούλη στον Πασά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το δοκάρι του Ματίγια στο 42' με εκτέλεση φάουλ.

Στο 64' ο Κόβαλ έκανε διπλή σπουδαία απόκρουση σε διαδοχικά σουτ των Μασιέλ, Μουτίνιο και κράτησε έτσι το πολύτιμο αποτέλεσμα για τη Μαύρη Θύελλα.

Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Απόστολου Τερζή στο 81' να κάνει δύο αλλαγές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είχαν περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο! Ο Κατάλντι πήρε τη θέση του Ελιβέλτο που είχε μπει στο 59' και ο Καρασαλίδης αυτή του Κωτσόπουλου που είχε μπει στο 46'! Ο τελευταίος, μάλιστα, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια...

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ATHENS KALLITHEA 1-0
Σκόρερ: 38' πέν. Μπαράλες
Δοκάρι: 42' Ματίγια

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Απόστολος Τερζής): Κόβαλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης, Λόπεθ (59' Τάτος), Ακόστα (59' Ελιβέλτο, 81' Κατάλντι), Πασάς, Μπαράλες (46' λ.τρ. Κωτσόπουλος, 81' Καρασαλίδης).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μαρότα (46' Μουστακόπουλος), Καινούργιος (84' Γεβρέμοβιτς), Μπουλούλης (46' Βασιλόγιαννης), Ρομαό, Ματίγια, Μουτίνιο, Κυνηγόπουλος, Μασιέλ, Λουκίνας (70' Τόρες).

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Σαμοΐλης (Αθήνας)

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2024 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep