Υποβίβασε τον Τηλυκράτη ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας επικράτησε 1-0 της ομάδας της Λευκάδας, την έστειλε στη Γ' Εθνική και θα διεκδικήσει την παραμονή του στα πλέι άουτ.

Η επιστροφή του Γιούχτα στη φυσική του έδρα, στις Αρχάνες, συνδυάστηκε με την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι Κρητικοί ήθελαν δύο αποτελέσματα κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας για να διεκδικήσουν την παραμονή στα πλέι άουτ και εν τέλει βγήκαν διπλά κερδισμένοι. Όχι μόνο έστειλαν τον αντίπαλό τους στη Γ' Εθνική, αλλά με τη νίκη (1-0) τους μπαίνουν στο μίνι πρωτάθλημα με 11 βαθμούς.

Το γκολ για τον Γιούχτα σημείωσε ο Μπρους στο 15' με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νοικοκυράκη. Η νίκη των Πράσινων αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιζαν από το 70' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πολυχρόνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1-0
Σκόρερ: 15' κεφ. Μπρους
Κόκκινη: 70' Πολυχρόνης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Κόλα, Μπρους, Δασκαλάκης (62' Θεοδωράκης), Λώλης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (89' Γκίνη), Κωστανάσιος (72' Μπουρσέλης), Αλεξόπουλος (89' Κίσσας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Φάνης Γκέκας): Παρδαλός, Ρίζος (64' Τεγούσης), Ρουγκάλας, Γιαννιώτης (72' Τέρζι), Ζδράβος, Πέρεζ, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης (46' Περιστέρης), Ντοναλντόνι, Φοφανά (76' Ούλμανεν), Κόκκορης (46' Νιφορόπουλος).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Φωτόπουλος (Αθήνας)

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2024 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep