Έκοψε βαθμούς από την ΑΕΛ η ΑΕΚ Β

Το 1-1 στο AEL FC Arena δεν επέτρεψε στους Βυσσινί να αυξήσουν τη διαφορά από τον Λεβαδειακό.

Την ευκαιρία να βρεθεί στο +3 από τον Λεβαδειακό με παιχνίδι περισσότερο έχασε την Πέμπτη (04/01) η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί μπορεί να διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα στα 11 ματς, όμως η ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ Β μόνο ως στραβοπάτημα μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που οι Κιτρινόμαυροι είχαν 0-2-4 εκτός έδρας.

Η ΑΕΛ αντιμετώπισε προβλήματα από την ΑΕΚ Β, δείχνοντας εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες των Κοσονού, Πλέγα, Οτορμίν. Θα έπρεπε, βέβαια, να έχουν φροντίσει οι Βυσσινί και να κινηθούν πιο γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι. Η φιλοξενούμενη από την άλλη πλευρά ενισχυμένη με τους Μαχαίρα, Θεοδωρίδη είχε καλή αμυντική λειτουργία και απειλήθηκε στο 19' από στατική φάση, όταν ο Κώστας Παπαγεωργίου με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ Β, πάντως, ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο AEL FC Arena. Στο 51' από σέντρα του Ραντόνια ο Χριστόπουλος αφύλαχτος στο κέντρο άμυνας με κεφαλιά νίκησε τον Σουλούκο και πανηγύρισε μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων, δεχόμενος αρκετά αντικείμενα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τα έπαιξε όλα για όλα για την ισοφάριση και εν τέλει αυτή ήρθε στο 68'. Από σέντρα του Πεντρόζο ο νεοεισελθών Ογκμπόε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-1. Η πίεση από εκεί και πέρα δεν έφερε και την ανατροπή για την ΑΕΛ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ - ΑΕΚ Β 1-1
Σκόρερ: 68' κεφ. Ογκμπόε - 51' κεφ. Χριστόπουλος
Δοκάρι: 19' Κ. Παπαγεωργίου

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου (61' Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (74' Μιλτιάδης), Θωμαΐδης (74' Παπαδόπουλος), Νίνο (61' Ογκμπόε), Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Μαυριάς (82' Βλιώρας), Πεντρόσο.

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κατσικάς, Χριστόπουλος (88' λ.τρ. Τζ. Γκαρσία), Μαχαίρας (79' Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74' Σταμούλης).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κορωνάς (Πειραιά)

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιανουάριος 2024 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep