Βήμα πλέι άουτ ο Καμπανιακός

Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ Β και πανηγύρισε εντός έδρας τρίποντο έπειτα από δύο μήνες.

Μόλις τη 2η εντός έδρας νίκη του και πρώτη μετά τις 5 Νοεμβρίου κατέκτησε την Πέμπτη (04/01) ο Καμπανιακός. Η ομάδα της Χαλάστρας ντούμπλαρε τις φετινές επιτυχίες κόντρα στον ΠΑΟΚ Β και επικράτησε δίκαια με 2-0. Έτσι, έκανε βήμα για το πλασάρισμα σε θέσεις πλέι άουτ, αφού αποσπάστηκε 4 πόντους από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6' με σουτ του Παπαστεριανού και στο 50' ο Μπούσης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τότσκα διαμόρφωσε το 2-0. Ο Καμπανιακός, πάντως, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα, με κορυφαία την κεφαλιά του Γιουκούδη στο δοκάρι στο 67'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Β 2-0
Σκόρερ: 6' σουτ Παπαστεριανός, 50' κεφ. Μπούσης
Δοκάρι: 67' Γιουκούδης

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος (66' Νικολαΐδης), Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Μπούσης (66' Φροσύνης), Ν. Καθάριος (33' Ταΐρης), Παπαστεριανός, Παπακωνσταντίνου (87' Βοσκόπουλος), Τότσκα (87' Ζαννάκης).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Σελιμάι (73' Κιτσάκης), Κωττάς, Παναγιώτου, Γιαξής, Σνάουτσνερ (73' Ρούμιαντσεβ), Γρόσδης (66' Πανίδης), Σπυράκος (46' Γκιτέρσος), Τσοπούρογλου (90' Σμυρλής), Δαρέλας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Δεδικούσης (Λάρισας)

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιανουάριος 2024 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep