Άξια της μοίρας της η Καλαμάτα

Η Μαύρη Θύελλα «ανέστησε» τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (0-0) και πέταξε ξανά βαθμούς στο γήπεδό της.

Μετά τις εντός έδρας ήττες από Χανιά και Διαγόρα Ρόδου η Καλαμάτα είχε απώλεια στην Παραλία και κόντρα στον ουραγό Παναθηναϊκό Β. Η μεσσηνιακή ομάδα έμεινε στο 0-0 με τους Πράσινους και απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο λάθος ήταν ο σχεδιασμός του καλοκαιριού. Και όχι μόνο αυτό. Αντί οι Ασπρόμαυροι να προχωρήσουν σε μεταγραφές που θα ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, διαρρέουν ότι συζητούν με τον Άρη για τον... 37χρονο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο!

Η Καλαμάτα είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 20' να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Ακόστα κέρδισε πέναλτι από τον Τουρκοχωρίτη. Ωστόσο, ο Μαργκόνο νίκησε τον Μπαράλες από την άσπρη βούλα. Άψυχη η ομάδα του Μάκη Χάβου, δεν έβγαλε αντίδραση και στο 90' έχασε και τον Δημόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι σε 5 φετινές εξόδους είχαν ισάριθμες ήττες, αλλά κατέκτησαν τον πρώτο τους φετινό εκτός έδρας βαθμό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 0-0
Χαμ. πέν.: 20' Μπαράλες
Κόκκινη: 90'+1' Δημόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μάκης Χάβος): Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Κωστούλας (46' λ.τρ. Δημόπουλος), Αρίμπας, Βαλεριάνος, Κατάλντι (83' λ.τρ. Καραγκούνης), Παπατόλιος (55' Άλβες), Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης (55' Ρόβας), Μπαράλες (77' Πασάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (71' λ.τρ. Αθανασακόπουλος), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (74' Νταμπίζας), Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς (62' Βουτσάς), Λιούμης (74' Προδρομίτης).

Διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κακαφώνης (Αθήνας)

Last modified onΔευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2023 10:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep