Πρωτιά για την ΑΕΛ

Οι Βυσσινί έκαναν... χαλάστρα στον Λεβαδειακό και με τη νίκη τους (2-0) επί του Καμπανιακού πάτησαν στην κορυφή της κατάταξης.

Στο ρετιρέ του Β' ομίλου βρίσκει την ΑΕΛ η αυλαία ου δευτέρου γύρου. Οι Βυσσινί εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του Λεβαδειακού και το Σάββατο (16/12) το απόγευμα πανηγύρισαν το τρίποντο (2-0) στην έδρα του Καμπανιακού, αποτέλεσμα που τους έφερε στην 1η θέση!

Η θεσσαλική ομάδα συμπλήρωσε 11 επίσημα ματς αήττητη και 10 στη Super League 2, όπου έχει απολογισμό 7 νίκες - 3 ισοπαλίες. Ο Καμπανιακός είχε πανηγυρίσει προ ημερών το τρίποντο στην έδρα της ΑΣΑ, αλλά έχει εντός έδρας απολογισμό 1-0-5 και παρέμεινε στο +1 από την τελευταία θέση.

Τα γκολ της ΑΕΛ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65' ο Κώστας Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ και στο 79' ο Πεντρόζο «κλείδωσε» την εκτός έδρας νίκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 0-2
Σκόρερ: 65' σουτ Κ. Παπαγεωργίου, 79' κεφ. Πεντρόζο

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Λαγωνίδης, Ταΐρης (46′ Έππας), Σαρβανίδης, Ν. Καθάριος, Ζαννάκης, Γαρύφαλλος, Μάνιος, Γιουκούδης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (57′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Κοσσονού (80′ Παπαδόπουλος), Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα (68′ Θωμαΐδης), Μαυριάς (57′ Ογκμπόε), Πεντρόζο (80′ Νίνο).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Ζήδρας (Δράμας), Τζιώτζιος (Θράκης)

Last modified onΣάββατο, 16 Δεκέμβριος 2023 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep