Με ανατροπή η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β σε φιλικό παιχνίδι.

Νέα φιλική νίκη με ανατροπή πέτυχε η Καλαμάτα, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β, στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Ο Παναθηναϊκός Β άρχισε δυναμικά το παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Κυριόπουλος έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Κρυπαράκο, ο οποίος έκανε μια ντρίμπλα και τελείωσε ιδανικά τη φάση με πλασέ γράφοντας το 0-1.

Η Καλαμάτα είχε μία καλή στιγμή στο 14′ με τον Γρίβα αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν στο 21′ με μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Λιούμης έστρωσε για τον Κρυπαράκο, ο οποίος «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά ο Αθανασακόπουλος σούταρε αλλά ο Μέντες απέκρουσε εντυπωσιακά διατηρώντας το 0-1. Τελικά η Καλαμάτα έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 43′ με τον Τάτο να στρώνει στον Βαλεριάνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καλαμάτα κατόρθωσε να φτάσει στην επίτευξη κι ενός δεύτερου γκολ στο 76′ με κεφαλιά του Μόζερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπενίτες για το 2-1.

Καλαμάτα (Αμανατίδης): Μέντες, Ραπόσο, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Παπατόλιος, Άλβες, Κατάλντι, Γρίβας, Ακόστα, Τάτος, Ρόβας. Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Μπενίτες, Μόζερ, Κωνσταντινόπουλος, Μπαράλες, Πασάς, Αρναρέλης, Τριανταφυλλάκης.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Λίλο (70′ Καρακασίδης), Λάμψιας (85′ Βολάκης), Μαρτίνης, Φικάι, Προδρομίτης, Καραμπάς (70′ Συμεωνίδης), Αθανασακόπουλος (70′ Χατζηιωάννου), Κρυπαράκος (80′ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (60′ Βουτσάς), Κυριόπουλος (70′ Β. Μαντσίνι), Λιούμης (65′ Νταμπίζας).

Last modified onΚυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2023 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep