Διασυρμός στο «Ελ Πάσο»

Η Athens Kallithea νίκησε 7-1 την Παναχαϊκή.

Μόνο φιλικό μεταξύ ομάδων της Super League 2 δεν θύμιζε αυτό του Σαββάτου (02/09) μεταξύ της Athens Kallithea και της Παναχαϊκής στο Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους διέσυραν 7-1 την Παναχαϊκή και, σίγουρα, ήλπιζαν να συναντήσουν έστω μία αντίσταση.

Αντί αυτού έκαναν προπόνηση απέναντι στους Αχαιούς που μόνο ομάδα δεν ήταν και υπό διαφορετικές συνθήκες πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών τους ούτε έξω από την Αγυιά δεν θα περνούσαν... Βέβαια ο Στέφανο Φραντσιόζα έχει υποσχεθεί συναρπαστικές στιγμές.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Λουκίνας (2'), Μασιέλ, Μουτίνιο, Σίλβα, Μεχίας και Τουλγέρογλου. Για την Παναχαϊκή σκόραρε ο Πετσίτης (70'). Χαμένο πέναλτι είχε ο Ολιβέιρα στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στέφανο Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Ζε Εσόνο, Λιοφάγος, Γκανσιέρ, Νάστος, Μαρτίνες, Παραστατίδης , Πετράτος, Φότσο, Πατρινός, Ολιβέιρα. Αγωνίστηκαν και οιΠιττάτζιης, Λ. Μικές, Αποστολόπουλος, Μ. Μικές, Βλησαρούλης, Μασούρας, Μπατζέλης, Τόσκα, Πετσίτης, Διαμαντόπουλος, Κατσαΐτης, Νικολόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2023 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep