Πανσερραϊκός, η μεγάλη επιστροφή

Τα Λιοντάρια «κλείδωσαν» τον τίτλο στην Καρδίτσα (0-0) και πανηγυρίζουν την επιστροφή στη Super League μετά από 12 χρόνια.

Η άνοδος του Πανσερραϊκού ήταν αναμενόμενη, όμως το Σάββατο (13/05) οριστικοποιήθηκε και μαθηματικά η επίτευξη του μεγάλου στόχου. Τα Λιοντάρια ήθελαν έναν βαθμό στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, τον απέσπασαν (0-0) και πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιστροφή στη Super League μετά από 12 χρόνια!

Η ομάδα των Σερρών οδήγησε την κούρσα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και κατάφερε να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον στόχο από την 25η στροφή και 4 στροφές πριν το φινάλε των επίσημων υποχρεώσεων. Τελευταία της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2010-11.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές φάσεις έλειψαν και αν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη, αυτή ήταν στο 40' για την ΑΣΑ. Από γέμισμα του Γιάκου ο Ελιβέλτο δεν μπόρεσε να κάνει το γυριστό μέσα στη μικρή περιοχή και ακολούθως ο Κατσίκας παραχώρησε κόρνερ σε σουτ του Αθανασιάδη. Στο 54' και σε σέντρα σουτ του Ελιβέλτο ο Κατσίκας παρενέβη και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 60', όμως ο Κατσαντώνης δεν μπόρεσε να βρει στόχο με πλασέ στο τετ α τετ με τον Τσέλιο. Τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Αναγέννησης έσωσε την εστία του σε σουτ του Στίνα από πλάγια θέση και παραχώρησε κόρνερ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0
Δοκάρι: 54' Ελιβέλτο

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπάλλας (73' Βερνάρδος), Λαγός, Γιάκος (86' Μπάτροβιτς), Κοζορώνης (90' λ.τρ. Γκόλιας), Ελιβέλτο, Αθανασιάδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος (90' Αυλωνίτης), Κανίς (46' Μούργος), Στίνα (86' Λυμπεράκης), Μπαΐροβιτς (65' Θυμιάνης), Κατσαντώνης.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Σταυρόγλου (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2023 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep