«Σούπα» για ορεκτικό

Το Αιγάλεω έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν κατάφερε να χαλαρώσει τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού.

Συνηθισμένο στις απώλειες στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» είναι το Αιγάλεω. Παρότι το Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από την Καλαμάτα με νίκη, στην αυλαία της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Απόλλωνα Σμύρνης, έμεινε στο 0-0. Έτσι, η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται στο +5 από την Προοδευτική, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα από τους Βυσσινί.

Κοινός παρανομαστής για τις δύο ομάδες το ντεμπούτο των προπονητών, Τίμου Καβακά και Γιάννη Τάτση αντίστοιχα. Αμφότεροι, όμως δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν Αιγάλεω και Απόλλωνα στο τρίποντο. Η Ελαφρά Ταξιαρχία σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με πολλές διακοπές ήταν παθητική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρότι στο 79' έμεινε με παίκτη λιγότερο, κράτησε το μηδέν παθητικό.

Το Αιγάλεω πλην του σουτ του Τσιλιγκίρη στο 30', οπότε ο Σόρτσαν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, δεν απείλησε, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Θεοχάρη (80'), Παπαγεωργίου (82'). Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 13 ματς στο γήπεδό τους χωρίς νίκη. Ο Απόλλων έμεινε στο -11 από την Κηφισιά και, φυσικά, σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-0
Κόκκινη: 79' Ερέρα

ΑΙΓΑΛΕΩ (Τίμος Καβακάς): Σκαφίδας, Μπούσης, Παπανικόλας (50' λ.τρ. Τσίτσαρης), Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρόνης (73' Καρατάσιος), Καμαρά, Βλαχομήτρος (73' Ραμίρεζ), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (85' Σταματής), Κολλάς (85' Σταματάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Σόρτσαν, Λούι (57' Κουάδρα), Τσαμούρης, Πατάπης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης (35' λ.τρ. Ερέρα), Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (67' λ.τρ. Θεοχάρης), Παπαγεωργίου, Κοροβέσης, Καρίμ (67' Μωραΐτης).

Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μάνος (Λάρισας), Μπάλας (Τρικάλων)

Last modified onΠαρασκευή, 12 Μάιος 2023 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep