Στην 6η θέση η Νίκη Βόλου

Ήττα με ανατροπή (3-1) για τους Κυανόλευκους από τον ΠΑΟΚ Β.

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε την Πέμπτη (04/05) στο γήπεδο του Μακεδονικού απέναντι στον ΠΑΟΚ Β, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε την ανατροπή, επικράτησε 3-1 και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Η ομάδα της Μαγνησίας, πρωτόδικα έχασε το ματς με την ΑΕΛ στα χαρτιά, της αφαιρέθηκε ένας βαθμός και έτσι υποχώρησε στην 6η θέση.

Μόλις στο 4' ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Τζιώρα από εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα και στο 35' ο ΠΑΟΚ Β έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Δαρέλα. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Γκορντεζιάνι από τον Γρομητσάρη. Οι Θεσσαλονικείς «χτύπησαν προς το τέλος του αγώνα και στο 84' ο Σπυράκος ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β. Στις καθυστερήσεις ο Πανίδης νίκησε τον Μπουργάνη για 3η φορά και διαμόρφωσε το 3-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ Β - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1
Σκόρερ: 35′ πεν. Δαρέλας, 84′ σουτ Σπυράκος, 90'+3′ σουτ Πανίδης – 4′ σουτ Τζιώρας

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (65′ Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (75′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (75′ Πανίδης).

NIΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51′ λ.τρ. Λογαράς), Παναγιωτίδης (46′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (66′ Ολαϊζόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82′ Ροχάνο).

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)
Βοηθοί: Τσικλητήρα (Πιερίας), Κοτανίδου (Δράμας)

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2023 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep