Πόντο στο φινάλε η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας παραχώρησε 1-1 στον Παναθηναϊκό Β και διατηρήθηκε σε τροχιά Γ' Εθνικής.

Το αρνητικό σερί της Βέροιας διευρύνθηκε στους 5 αγώνες. Η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε την Πέμπτη (04/05) να επιστρέψει στις επιτυχίες, παραχώρησε 1-1 στον Παναθηναϊκό Β και... έσωσε τον πόντο στις καθυστερήσεις. Έτσι, έμεινε σε τροχιά υποβιβασμού.

Η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ στο 11' με τον Μπουόλι και στο 19' με τον Γιουκούδη. Ο Παναθηναϊκός Β απάντησε με ευκαιρίες από τους Αθανασακόπουλο (24'), Ταβάρες (30') και η ψυχρουλουσία ήρθε στο 47'. Ο Μαντσίνι σέντραρε και ο Αθανασακόπουλος με προβολή έκανε το 0-1. Η γηπεδούχος αύξησε την πίεσή της και κατάφερε να πάρει τον πόντο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Κατσούκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β 1-1
Σκόρερ: 90'+1' σουτ Κατσούκης - 47' σουτ Αθανασακόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (77’ Κατσούκης), Ζε Εσόνο, Περδίκης, Μασούρας (81’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (77’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπελεβώνης (61’ Μπαϊντού), Μπουόλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς (59’ Εμπό), Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (59’ Σερπέζης), Κυριόπουλος (73’ Σαρδέλης), Προδρομίτης, Ταβάρες (73’ Δημητριάδης), Λάμψιας, Καραμπάς (68’ Φουρτάδο).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Λιόντος (Ηπείρου)

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2023 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep