Γκέλα στα Περιβόλια

Ο Ηρόδοτος απέσπασε 0-0 στα Χανιά.

Μετά τη φιλική του νίκη απέναντι στα Χανιά κατά τη διάρκεια της διακοπής ο Ηρόδοτος κατάφερε να μη χάσει και στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (12/03) η ομάδα του Ηλία Φυντάνη απέσπασε 0-0 στα Περιβόλια και έφτασε τους 4 πόντους σε 13 αγώνες. Οι γηπεδούχοι που έχουν χάσει το τρένο της ανόδου, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν την ουσία και έμειναν στο -16 από την 1η θέση.

Φιλότιμη η προσπάθεια του Ηρόδοτου, ο οποίος παρότι απέχει 12 βαθμούς από τη ζώνη παραμονής, άντεξε στην πίεση και τόνωσε το ηθικό του για τη συνέχεια του ανηφορικού δρόμου που έχει μπροστά του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΧΑΝΙΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-0

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Μαναρώλης - Σταύρος Λαμπράκης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (82’ Κατσούρρι), Ρότσα (67’ Σερβιλάκης), Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής (73’ Ναζίμ), Μανουσάκης, Τσέλιος, Μπουρσέλης (82’ Μαρτσάκης), Κόλα (67’ Ζέκχοφ)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Φράτροβιτς, Έλιο Τζούνιορ, Μασάδο, Φερνάντες, Λεβιτσάνιν (90' Πλιάτσικας), Ντότης, Μάρκοβιτς (90'+1' Μ. Χαλκιαδάκης), Μπακουτσής (86' Γρηγορόπουλος).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Βλαχάκης, Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep