Η απόλυτη ξεφτίλα

Διακόπηκε το παιχνίδι ΠΟΤ Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας (6-0) στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Θεσσαλούς να μένουν με 6 ποδοσφαιριστές...

Αμφιλεγόμενη είναι η παρουσία του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα, καθώς ο Αντώνης Ροκάκης με την προσφυγή του θεωρεί ότι οι Θεσσαλοί έπρεπε να έχουν αποβληθεί από τη διοργανώτρια αρχή. Πρόκειται για μία ομάδα παρατημένη στην κυριολεξία με πολλά χρέη και με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας για προπονητή τον γενικό αρχηγό.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, ο ΠΟΤ Ηρακλής πολύ ορθά έπραξε και δεν έδειξε κανένα οίκτο απέναντι σε μία ομάδα που έχει συνηθίσει πλέον να διασύρεται εντός και εκτός γηπέδου και από επιλογή δεν δηλώνει απόσυρση, αφού οι υπεύθυνοι της κατηγορίας δεν λένε την διώξουν. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν δίχτυα 6 φορές στο πρώτο 45λεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο η κατά τα άλλα ιστορική ομάδα έγινε... Ηρόδοτος.

Όπως είχαν πράξει οι Κρητικοί απέναντι στην Κηφισιά, έτσι και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας αφού έγιναν όλες οι αλλαγές και δεν υπήρχε άλλος αναπληρωματικός, άρχισαν να αποχωρούν τραυματίες. Πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά αγώνα και συγκεκριμένα στο 54' έμειναν 6 και το ματς διεκόπη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σπορ, ο Καλούσης δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό για το δεύτερο ημίχρονο. Ακολούθησαν σταδιακά οι αποχωρήσεις των Μπαλογιάννη, Αυλωνίτη, Χαλάτση και Ζαχαράκη.

Πρόκειται για μία ακόμα μαύρη σελίδα για τη Super League 2, η οποία όχι μόνο χρήματα δεν θα πάρει με αυτές τις εικόνες, αλλά δείχνει ότι επιδιώκει το λουκέτο. Το ματς, βέβαια, δεν αντέχει κριτικής και αν ολοκληρωνόταν πολύ πιθανό να είχαμε και διψήφιο αριθμό τερμάτων. Φυσικά, μόνο απίθανο δεν είναι να δούμε τον Απόλλωνα Λάρισας να κάνει το ίδιο και στο προσεχές ματς με τον Πανσερραϊκό, εάν υπάρξει συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Απόλλων Λάρισας δέχτηκε την πρώτη αφαίρεση βαθμών για οφειλές στον Χουάν Βίγια. Η διοίκηση αποφάσισε να μην πληρώσει καμία προσφυγή και φτάσαμε στο πρώτο 10ήμερο Μαρτίου για να ακολουθήσει δεύτερο -3. Όλα αυτά παρότι ο Κ.Ι.Μ. προβλέπει αφαίρεση βαθμών κάθε 10 εργάσιμες ανεξαρτήτως αν έχουμε δράση ή όχι. Κάποιοι, όπως φαίνεται, ήθελαν τους Κυανόλευκους στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσουν να το... κοσμούν με την παρουσία τους, αντί να τους οδηγήσουν στην εξόδο και να δείξουν ότι κάνουν μία προσπάθεια να βελτιωθεί το προϊόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-0 (διακοπή)
Σκόρερ: 12',34',37' σουτ Άλεξιτς, 17',42' σουτ Γιουμπιτάνα, 29' κεφ. Τομάς
Δοκάρι: 41' Κουντουριώτης

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46' Σιούτας), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (46' Άλβαρεζ), Κουντουριώτης, Πατράλης, Τομάς, Άλεξιτς (46' Σγουρής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μιχάλης Μπίζιος): Οικονομόπουλος (46' Μπακαρός), Κοτσιανούλης (46' Ζαχαράκης), Μπαλογιάννης, Αυλωνίτης, Καλούσης, Χαλάτσης, Διβανές, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Νούσιος, Χουμόλι.

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep