Τρίποντο 10 μήνες μετά

Η Επισκοπή έκανε σεφτέ στις νίκες (1-0) απέναντι στην ΑΕΚ Β, αλλά η παραμονή βρίσκεται ακόμα μακριά.

Από την 1η Μαΐου 2022 είχε να πανηγυρίσει τρίποντο στο πρωτάθλημα η Επισκοπή. Δέκα και πλέον μήνες μετά η ομάδα του Ρεθύμνου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη και να αναρριχηθεί στη 12η θέση.

Οι Κρητικοί επικράτησαν στο ΔΑΚ Γάλλου της ΑΕΚ Β με 1-0 και τόνωσαν την ψυχολογία τους εν όψει της συνέχειας. Βρέθηκαν έτσι 12οι, όμως η αποστολή τους συνεχίζει να είναι... βουνό, αφού για το «θαύμα» της παραμονής πρέπει να προσπεράσουν τρεις ομάδες.

Το γκολ της Επισκοπής σημείωσε ο Κούτσιας στο 50' και ένα λεπτό αργότερα ο Αμπόφο είχε δοκάρι και μαζί τη χαμένη ευκαιρία να φέρει πιο κοντά στη νίκη τους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ Β στο 70' έφτασ πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Σκόνδρας δεν βρήκε στόχο από πάσα του Ζίνι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΕΚ Β 1-0
Σκόρερ: 50' σουτ Κούτσιας
Δοκάρι: 51' Αμπόφο

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Πολίτης, Αραμπατζής (80' Τζωρτζινάκης), Αμπόφο, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος (65' Κρίκλοου), Βουκελάτος (74' Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος.

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Ορφυδρόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Ραντόνια, Λάτσι, Παρράς, Ρουκουνάκης, Λέλεκας (74' Δημητρίου), Σκόνδρας (82' Απ. Χριστόπουλος), Κορομηλάς (67' Ζίνι), Γκολφίνος, Κοσίδης.

Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Πάγκαλος, Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΣάββατο, 11 Μάρτιος 2023 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep