Σεφτέ με Σιατραβάνη

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο (12/11) στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας. Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Μακεδονικού για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 με γκολ που σημείωσε ο Σιατραβάνης στο 80'.

Οι Θεσσαλονικείς στο 14' έχασαν ευκαιρία με τον Σιμόνι και στο 55' με τον Σαραντίδη, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπαλογιάννης μέσα σε λίγα λεπτά δέχτηκε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε στο 90'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0
Σκόρερ: 80' σουτ Σιατραβάνης
Κόκκινη: 90' Μπαλογιάννης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Αυλωνίτης, Γιαννίτσης, Καλούσης, Χαλάτσης, Γκαρσία (83' Μπαλογιάννης), Κλιγγόπουλος (39' λ.τρ. Ποτόσογλου), Ντ' Αγκοστίνο (70' Ζαχαράκης), Σταματής, Λίταινας, Σιατραβάνης (83' Ντουλγκέροφ).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (73' Τσιλιγγίρης), Σάντσεθ (46' Σαραντίδης), Μιλισάβλιεβιτς (73' Τσιφτσί), Γαρύφαλλος, Σιμόνι.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΣάββατο, 12 Νοέμβριος 2022 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep