Τρίτωσε για την Καβάλα!

Η Καβάλα με την... 3η νίκησε 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και βλέπει παραμονή.

Για 3η φορά φέτος ταξίδεψε στην Καβάλα η Αναγέννηση Καρδίτσας και αυτή ήταν και νικηφόρα για τους Αργοναύτες. Οι Κυανόλευκοι ήταν εκείνοι που ήθελαν μόνο το τρίποντο για να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της σωτηρίας και στο εξ αναβολής ματς της 2ης στροφής επικράτησαν 3-1 και απέχουν μια ανάσα από τη ζώνη παραμονής.

Ήταν το 3ο εντός έδρας τρίποντο για τον ΑΟΚ φέτος το οποίο μπορεί να αποδειχτεί «χρυσό», καθώς απομένουν τα παιχνίδια με ΠΟΤ Ηρακλή (εντός), Βέροια (εκτός), στα οποία οι Κυανόλευκοι μπορούν να κάνουν την προσπέραση και να σώσουν μια χρονιά που φαινόταν χαμένη.

Ο Σαμπανίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και παρά την ισοφάριση από τον Μάνιο (21'), ο Σταμένκοβιτς με τέρματα στο 31' και το 64' «υπέγραψε» τη νίκη της Καβάλας κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ΑΣΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1 (2η αγωνιστική)
Σκόρερ: 6' κεφ. Σαμπανίδης, 31',64' σουτ Σταμένκοβιτς - 21' σουτ Μάνιος
Δοκάρι: 43' Έμπερτ

ΚΑΒΑΛΑ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46' Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Καϊούμπι, Σαμπανίδης (75' Ρέτσος), Σταμένκοβιτς (65' Μπελεβώνης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος (67' Πολίτης), Μπάλλας, Οικονόμου, Αθανασιάδης (67' Μπιανκόνι), Μάνιος (79' Πλέγας), Μπαντιμπαγκά (90' Β. Θεολόγης), Μπενγκόα (90' Ζάγγος).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep