Ανατροπή τίτλου ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-1 στο Αιγάλεω και αγκάλιασαν την πρωτιά. Παραμένει μπλεγμένος σε σενάρια υποβιβασμού ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Ανατροπή... πρωτιάς για τον Λεβαδειακό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Ο πρωτοπόρος του Β' ομίλου σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω και εάν η Καλλιθέα το Μεγάλο Σάββατο δεν επικρατήσει της ΑΕΚ Β, τότε θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα θέλει έναν ακόμα βαθμό απέναντι σε Καραϊσκάκη Άρτας (εκτός έδρας) ή Εργοτέλη (εντός).

Το Σίτι προηγήθηκε στο 35' με τον Αρναρέλλη, αλλά οι Πράσινοι έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά του Συνελίδη (40') και σουτ του Μυτίδη (70').

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής ο ΟΦ Ιεράπετρας όχι μόνο δεν νίκησε την αδιάφορη ΑΕΚ Β, αλλά δεν πήρε ούτε τον πόντο. Ηττήθηκε στο γήπεδό του 1-2 και παραμένει μπλεγμένος σε σενάρια υποβιβασμού, αφού βρίσκεται στο +3 από τη 14η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-2 (24η αγωνιστική)
Σκόρερ: 35' σουτ Αρναρέλλης - 40' κεφ. Συμελίδης, 77' σουτ Μυτίδης
Δοκάρι: 52' Μπαρμπόσα

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου (79' Παπουτσογιαννόπουλος), Αναστασίου, Βλάχος (58' Δακτυλίδης), Παπανικόλας, Καλύβας, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Τριμμάτης (73' Σταματάκης), Τσιλιγκίρης (58' Παυλής), Αρναρέλλης (79' Ντρενογιάννης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Μεχία, Χάμοντ, Συμελίδης (75' Βρακάς), Μουτίνιο (82' Νίκας), Πολέτο, Μπαρμπόσα (60' Μυτίδης).

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΑΕΚ Β 1-2 (26η αγωνιστική)
Σκόρερ: 59' σουτ Αντερέγκεν - 10' σουτ Παρράς, 74' σουτ Μπάμπης
Δοκάρι: 15' Γιούσης
Κόκκινη: 90'+2' Βιβάνκο

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ντι Λορέντσο, Βιβάνκο, Κάρδαρης (33' λ.τρ. Κοντοές), Ντέτλερ, Καλλιτσουνάκης (21' λ.τρ. Μούλερ), Μπενίτεζ, Λεμονής, Νεκούλ (85' Κατάλντι), Αντερέγκεν, Χιμένεθ.

ΑΕΚ Β (Νίκος Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Σταμούλης, Μιτάι, Κορνέζος (70' Σαμπανάτζοβιτς), Λάτσι, Μπάμπης (88' Αρβανίτης), Ρουκουνάκης (56' Μουστακόπουλος), Γιούσης, Ε. Χριστόπουλος (70' Μπούσης), Παρράς (88' Κορομηλάς), Ιατρούδης.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2022 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep