«Να ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ»

Η εκκαθάριση της ΠΑΕ πρέπει να γίνει άμεσα, όσο περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου τον νέο αθλητικό νόμο.

Το βάρος στην εκκαθάριση της ΠΑΕ δίνουν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, όπως τόνισε ο Βασίλης Τσεκούρας. Μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όπου οι «ερυθρόλευκοι», σε συνεργασία με τον Εργοτέλη, εξέφρασαν τις θέσεις τους, υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα χρέη των ΠΑΕ θα επιμεριστούν στις διοικήσεις που τα δημιούργησαν και δεν θα βαραίνουν τη νέα ΠΑΕ. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα πλέον αποτελεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Τσεκούρα:

«Οι επαφές στην Αθήνα συνεχίστηκαν από πλευράς αντιπροσωπείας του Ερασιτέχνη και η συνάντηση με τον κ. Κοντονή έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Διακρίναμε διάθεση από πλευράς Πολιτείας να δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό και στις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση, να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να χαριστούν τα χρέη. Το πιθανότερο είναι να επιμεριστούν στα άτομα που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός πως όλοι τους έβαλαν χρήματα στον Ολυμπιακό και μάλιστα ορισμένοι «μάτωσαν» - πραγματικά - οικονομικά, βοηθώντας τον σύλλογο σε δύσκολες εποχές.

Θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, εφόσον βέβαια πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και είναι σημαντικό να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep