Θέλουν απαντήσεις από Κοντονή

Τις προθέσεις της κυβέρνησης για τα χρέη των παλιών ΠΑΕ περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου να μάθουν στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή.

Απαντήσεις στα ζητήματα που «καίνε» τον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν να λάβουν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη τη Δευτέρα (11/4). Οι «ερυθρόλευκοι» μαζί παράγοντες του Εργοτέλη θα συζητήσουν με τον καθ’ ύλην αρμόδιο τις προθέσεις της κυβέρνησης για το θέμα των χρεών των ΠΑΕ και τις σχετικές διατάξεις στον νέο αθλητικό νόμο. Παράλληλα, οι δύο ομάδες θα θέσουν και τις ενστάσεις τους στο ενδεχόμενο οι νέες ΠΑΕ να «κληρονομούν» τις αμαρτίες των παλιών, καθώς έτσι θα δυσκολευτούν να βρουν ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου θα έχουν μια σαφή εικόνα για το τι θα συναντήσει η ομάδα, όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ετσι, θα μπορέσει να προχωρήσει στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν και απαντήσεις από τη FIFA για τυχόν προσφυγές παλιών παικτών της ομάδας, ώστε να ξέρουν ακριβώς τα χρέη που θα συναντήσουν μπροστά τους.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep