Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδικούμαστε»

Άδικο το 0-0 με τη Νίκη Βόλου σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης μετά το 0-0 με τη Νίκη Βόλου στάθηκε στους τραυματισμούς και χαρακτήρισε άδικη την ισοπαλία. Όπως ανέφερε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έγινε ένα αθλητικό παιχνίδι. Δεν είχε βέβαια μεγάλη ποιότητα, λόγω της σπουδαιότητας, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτοί έπρεπε να είμαστε εμείς. Θεωρω πως με βάση την εικόνα του αγώνα, μας ας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι.

Δυστυχώς συνεχίζεται η ιστορία με τους τραυματισμούς. Σήμερα είχαμε αυτούς του Κριστόμπαλ και του Καρίλ. Με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, διαφοροποιήθηκαν τα σχέδια μας. Είχαμε επιβάλει το ρυθμό μας, αλλά ήρθε η αποβολή του Κατσίκη που ήταν καθοριστική. Στο τελευταίο πεντάλεπτο το ματς έγινε ροντέο με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη οι νίκες στα δύο συνεχόμενα ματς στο γήπεδό μας.

Η ομάδα μας είναι ίσως η καλύτερη του ομίλου και πρέπει ν' ανέβει οπωσδήποτε στη Σούπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο. Συνεχίζουμε για το ματς με τον Φωστήρα που είναι καθοριστικής σημασίας και εφαλτήριο για την άνοδό μας στη βαθμολογία. Περιμένουμε την Τετάρτη τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας ωθήσει στη νίκη».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Μάιος 2014 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep