Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ντόπες» από Austrian Boys

Οι Austrian Boys σκοπεύουν να τονώσουν ψυχολογικά την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Νίκη.

Η μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τη Νίκη έχει απαγορευτεί, εν τούτοις, οι οργανωμένοι οπαδοί, Austrian Boys, σκοπεύουν να αποθεώσουν την αποστολή πριν την έναρξη του ντέρμπι. Θα συγκεντρωθούν στην συμβολή του Περιφερειακού με την Ιωλκού για να… ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες.

Η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Θα θέλαμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους παίκτες της ομάδας μας από κοντά στον κρίσιμο αγώνα του Πανθεσσαλικού. Παρόλα αυτά, μπορούμε τουλάχιστον πριν τον αγώνα να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στην ομάδα και να δείξουμε ότι είμαστε κοντά στους παίκτες μας. Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, σε συγκέντρωση στην συμβολή του Περιφερειακού με την Ιωλκού προκειμένου να εμψυχώσουμε την αποστολή της ομάδας στο δρόμο προς το γήπεδο και να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του αγώνα.

Austrian Boys».

Last modified onΣάββατο, 10 Μάιος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep