Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψηλά το κεφάλι»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έστειλε μήνυμα στους οπαδούς.

Μετά την ισοπαλία (0-0) με την Κέρκυρα η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση και αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς, σημείωσε πως η αγωνιστική ανάκαμψη και η άνοδος είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων». Όπως ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την άψογη στάση του και την συμπαράσταση του στο σημερινό αγώνα με την Κέρκυρα. Ψηλά το κεφάλι, κανένας φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου δεν πρέπει να απογοητεύεται. Η αγωνιστική ανάκαμψη και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα είναι στο χέρι μας».

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι «Austrian Boys»:

«Σας πιστεύουμε !!! Εκφράζοντας όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και απευθυνόμενοι προς τους παίκτες της ομάδας μας, θέλουμε να τους πούμε τα εξής:

Συγχαρητήρια για την καλή εμφάνιση, την αγωνιστική μαγκιά και το πάθος που δείξατε στον αγώνα με την Κέρκυρα. Αν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν στο δρόμο προς την αγωνιστική αντεπίθεση και την άνοδο της ομάδας. Ήρθε η ώρα να φυσήξει ευνοϊκός άνεμος ..και το «μαύρο σύννεφο ατυχίας» που βρίσκεται εδώ και καρό πάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου… να φύγει μια και καλή και να έρθουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Πιστεύουμε σε εσάς και με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ματς από εδώ και πέρα, το μόνο που ζητάμε είναι να δείξετε την αξία και την μαγκιά σας όπως το κάνατε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Καλούμε όλο τον κόσμο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και ειδικότερα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής να κατακλύσουμε το γήπεδο για να εκφράσουμε δυναμικά την στήριξη μας στους παίκτες».

 

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 22:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep