Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας μούντζωσε η τύχη»

Ο Νίκος Παντέλης στάθηκε στον παράγοντα - τύχη.

Έπειτα από το νέο στραβοπάτημα (0-0) του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στην Κέρκυρα ο τεχνικός των Θεσσαλών, Νίκος Παντέλης δεν δίστασε να πει ότι η τύχη... μούντζωσε την ομάδα του. Όπως ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω πολλές κουβέντες. Μερικές φορές για κάποια παιχνίδια δεν μπορείς να πεις πολλά. Όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο μπορούσε να δει πόσο άδικο ήταν το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έκαναν όλα, εκτός από την ουσία. Εκτός από το να μπει η μπάλα μέσα. Ειχαμε πολλές φάσεις για γκολ πολλές τελικές προσπάθειες και παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε που ήρθα εγώ. Αλλά ξέρουμε ότι πολλές φορές παίζει ρόλο και η τύχη και εμάς μας μούντζωσε… Ακόμα και οι τρεις αλλαγές που έγιναν ήταν αναγκαστικές και τον Καρρά μπορεί να μην τον έχουμε μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ό,τι και ναι έγινε σήμερα, με βάση τη σημερινή απόδοση και την παρακαταθήκη που μας έχει αφήσει, το πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανέβουμε στην Α’ Εθνική. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτό που δεν μπορέσαμε σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε την Κυριακή».

Για το πόσο καθοριστικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη:

«Με βάση το σημερινό αποτέλεσμα και αυτά που έχουν έρθει είναι σημαντικό. Δεν θα το πω καθοριστικό δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι, κι έρχονται αρκετά μυστήρια αποτελέσματα, αλλά η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε μείνει πολύ πίσω αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να βρουν ανταπόκριση σε αυτά που δίνουν και να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Νικολιάς και Καρίλ:

«Ο Νικολιάς είχε θέμα με τους προσαγωγούς και πρέπει να σέβεσαι την υγεία των ποδοσφαιριστών. Ο Καρίλ ήταν έκπληξη στις προπονήσεις και ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Βέβαια μου είχε ζητήσει δέκα λεπτά πιο πριν αλλαγή γιατί είχε καιρό να παίξει, αλλά πιστεύω ότι διαθέτει ποιότητα και θα μας βοηθήσει πιο ουσιαστικά στη συνέχεια».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep