Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άδικο και για τους δύο»

Ο Κώστας Καπετάνος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα στη Football League.

Για την απόφαση να διεξαχθεί μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League και του 3ου της Football League μίλησε ο Κώστας Καπετάνος στον Arena Fm. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία στο Κύπελλο και στη φετινή προσπάθεια των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά ο Κώστας Καπετάνος δήλωσε:

Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο:

«Θέλαμε τη νίκη για το γόητρο και για να πάρουμε ψυχολογία ενόψει συνέχειας. Ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλά τρεξίματα και εμπειρία και πήρε ένα αποτέλεσμα που του επέτρεπε στη ρεβάνς να μην έχει άγχος. Ήταν ωραίο το ταξίδι στο Κύπελλο και πλέον έχουμε μόνο έναν στόχο που είναι η άνοδος στην Super League».

Για την απόφαση να παίξει η τρίτη ομάδα της Football League μπαράζ:

«Ήταν μια απόφαση που δεν ήταν δίκαιη για τις ομάδες τις Football League. Πλέον ξέρουν όμως οι ομάδες τι γίνεται».

Για το προβάδισμα βαθμών που φαίνεται πως θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλει οφ:

«Θα είναι ένα καλό αβαντάζ για την ομάδα όμως στα πλει οφ υπάρχουν οι τραυματισμοί και η κούραση και πρέπει να τα διαχειριστείς σωστά. Πρέπει να έχει καλή παρουσία για να εκμεταλλευτείς το προβάδισμα που σου δίνεται».

Για την διαδικασία των μπαράζ:

«Η διαδικασία δεν είναι δίκαια για την ομάδα της Football League αλλά και της Super League. Η ομάδα της Super League δεν θα έχει ρυθμό και δεν μπορούν να κρατηθούν οι ποδοσφαιριστές από προπονήσεις. Θα γίνουν πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια».

Για την προσπάθεια στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πέρυσι προσπαθήσαμε να ανεβούμε και δεν τα καταφέραμε. Φέτος έγινε πάλι σωστή δουλειά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εμείς και η Κέρκυρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα ενώ και ο Ηρακλής φαίνεται δυνατός. Αν οι ομάδες που είναι μπροστά ξεκινήσουν με νίκες τότε το ενδιαφέρον θα πάει για την τρίτη θέση».

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep