Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι αχάριστοι και τα περαστικά

Ανακοινώσεις για Κούγια και οπαδούς από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν απίθανο να μην απαντήσει στην τελευταία ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που αφορούσε στο μετοχολόγιό του. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και στην κριτική που ασκούν οπαδοί για την πολιτική της ΠΑΕ να μην απαντά σε σχόλια και δημοσιεύματα που αφορούν οργανωτικά ζητήματα. Τους έστειλε, λοιπόν, το μήνυμα ότι αν η αχαριστία ήταν αδίκημα θα είχαν ήδη τιμωρηθεί.

Για τους οπαδούς η ΠΑΕ ανέφερε:

«Το τελευταίο διάστημα, κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οργανωμένοι και μη, εκμεταλλεύονται την πολιτική της ΠΑΕ και δη του προέδρου της να μην απαντάει σε σχόλια και δημοσιεύματα που αφορούν οργανωτικά θέματα, εκλαμβάνοντας το ως αδυναμία.
Κύριοι, σε όλους εσάς τους περίεργους -που ευτυχώς αποτελείτε μειοψηφία- και θεωρείτε ότι μπορείτε να έχετε άποψη, να σχολιάζετε εκ του ασφαλούς και να δημιουργείτε προβλήματα χωρίς λόγο και αιτία, σας υπενθυμίζουμε ότι αν η αχαριστία ήταν αδίκημα θα είχατε ήδη τιμωρηθεί.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πωλείται, οπότε όλοι εσείς έχετε την ευκαιρία να έρθετε να την αγοράσετε. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, σας ενημερώνουμε ότι εμείς διοικούμε και εμείς αποφασίζουμε.

Να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε εσάς τους λίγους να επιστρέψετε τον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου στις μαύρες εποχές των πανηγυριτζήδων. Και αν σας αρέσει…».

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, η ΠΑΕ απάντησε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον μυθομανή και γραφικό Αλέξη Κούγια. Εξάλλου η ΕΕΑ με τη χθεσινή της απόφαση διαψεύδει για άλλη μία φορά τον Αλέξη Κούγια με τις ανακρίβειες που λέει. Περαστικά σου κ. Κούγια.

Υ.Γ.: Σε ότι αφορά το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αν το νομικό σας γραφείο κύριε Κούγια γνωρίζει κάποιον επενδυτή, πολύ ευχαρίστως να διαπραγματευτούμε μαζί του. Διαφορετικά τα θεσμικά όργανα και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες».

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep