Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αντεξε ένα ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα, αλλά ηττήθηκε 4-0 από τον Παναθηναϊκό, που έδωσε τυπικό χαρακτήρα στη ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πίστευε πως μπορούσε να φύγει από το γήπεδο με κάτι καλύτερο από το τελικό 4-0. Η απόδοσή του στο πρώτο μέρος ήταν σαφώς καλύτερη, έκανε κάποια λάθη που δεν του στοίχησαν στην άμυνα και προβλημάτισε αρκετά τους γηπεδούχους που ζήτησαν και πέναλτι στο τέλος του ημιχρόνου σε τράβηγμα του Ρόκα στον Μπέργκ.

Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές νωρίτερα, με αποτέλεσμα να μην δείξει το σημείο του πέναλτι ο διαιτητής Κουκουλάκης.

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους, όμως, ο Παναθηναϊκός βρήκε γρήγορα τον δρόμο για τα δίχτυα και έβαλε τις βάσεις για μια εύκολη νίκη που πήρε διαστάσεις θριάμβου στο τέλος. Ο Ατζαγκούν άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 48ο λεπτό, ακολούθησε το γκολ του Μπαϊράμι (57'), του Μπέργκ (73') και το σκορ έκλεισε ο Καρέλης στο 89ο λεπτό, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο 78ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (70' Πράνιτς), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν,Ντίνας, Μπαϊράμι (69' Καρέλης), Μπεργκ (76' Κλωναρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης (69' Κριστομπάλ), Ρόκας, Μπρέσκα, Ολίσε (50' Δεινόπαπας), Κατσίκης (81' Καπετάνος), Γκούρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Βλάσσης (Λασιθίου)

4oς ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)

 

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep