«Μένω στο αποτέλεσμα»

Στο θετικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου στην πρεμιέρα της Football League κόντρα στην Καβάλα στάθηκε ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι βαθμοί.

Παράλληλα, ο Γρεβενιώτης τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης και δυνατότητες για περισσότερα πράγματα, δηλώνοντας ότι αν οι παίκτες του βρουν τα «πατήματά» τους, τότε «αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγαπηθεί»:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Ακουγόταν στα ποδοσφαιρικά στέκια ότι η Καβάλα είναι ανέτοιμη, όμως αποδείχθηκε το αντίθετο. Πέρασα στους παίκτες μου ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Καβάλα διαθέτει έμπειρους και καλούς παίκτες.

Θέλω να σταθώ, όμως, στον κόσμο για τη συμπαράστασή του, ο οποίος ευχαριστήθηκε το αποτέλεσμα, ενώ κατά διαστήματα ευχαριστήθηκε και καλή μπάλα.

Η ομάδα έχει δυνατότητες για παραπάνω πράγματα, αλλά αυτό που προέχει είναι οι βαθμοί. Προηγηθήκαμε στο παιχνίδι και στο επόμενο δεκάλεπτο είχαμε τετ α τετ, ενώ ο διαιτητής θα μπορούσε να μας δώσει και ένα πέναλτι. Φαινόταν εύκολο παιχνίδι, όμως μετά την αποβολή έγινε δύσκολο. Η άμυνά μας αντέδρασε σωστά, όπως είπαμε να παίξει, και πετύχαμε το δεύτερο γκολ στο 92’. Μένω στο αποτέλεσμα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα, που είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου και αν είναι ικανοποιημένος από τις προσθήκες: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το στήσιμο του συλλόγου έγινε από τον Γιαννόπουλο και εμένα και πιστεύω ότι έχουμε μία αξιοπρεπή ομάδα. Οι παίκτες που ήρθαν είναι αξιόλογοι και μπήκαν στο κλίμα της ομάδας».

Για το πότε πιστεύει ότι οι φίλαθλοι θα δουν τον καλό Ολυμπιακό Βόλου: «Θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια σε δεκαπέντε ημέρες. Αν αντέξουν και παίξουν οι ίδιοι παίκτες και βρουν τα “πατήματά” τους, τότε θα δείτε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό Βόλου. Αυτός ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγαπηθεί».

«Μας περιμένει ένας… Γολγοθάς»
Το πάθος που έδειξαν οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Βόλου, ειδικά μετά την αποβολή του Γκότοβου, και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στο παιχνίδι με την Καβάλα υπογράμμισε ο Σπύρος Γόγολος.
Ο αρχηγός των Θεσσαλών τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα της Football League, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο, ενώ σημείωσε τον «Γολγοθά» που τους περιμένει εν όψει συνέχειας:
«Ήταν μία σημαντική ημέρα για εμάς και για την Καβάλα. Περάσαμε ένα ψυχοφθόρο καλοκαίρι και ήρθε η στιγμή της δικαίωσης και για τις δυο ομάδες. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με μία νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Το καταφέραμε και όλα πήγαν καλά.
Θα μπορούσαμε να είχαμε “καθαρίσει” το ματς πιο νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αποβολή του Γκότοβου, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για το πάθος που έδειξαν. Μας περιμένει ένας “Γολγοθάς’. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα και στο προσεχές παιχνίδι με τα Μέγαρα.
Εύχομαι να καλή χρονιά και να γίνουν καλοί αγώνες. Το πρωτάθλημα είναι ίσως το πιο δυνατό των τελευταίων ετών και εύχομαι να γίνει μέσα σε φίλαθλο πνεύμα».

* Ο Ντεβάλις αποχώρησε τραυματίας και θα υποβληθεί τη Δευτέρα (01/10) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο.

 

Last modified onΔευτέρα, 01 Οκτώβριος 2012 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep