Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή στο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς με την Καβάλα και η επιστροφή στα γήπεδα έπειτα από ένα χρόνο για τους Ερυθρόλευκους.

Μετά από περίπου ένα χρόνο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και μάλιστα με αντίπαλο την Καβάλα που είχαν κοινή πορεία εκτός γηπέδων. Ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής (30/9) και εκτός είναι οι τιμωρημένοι Στουρνάρας, Τσιάτσιος, ο Κάσκιο που δεν είναι έτοιμος, ο Ογιαρμπίντε που δεν έχει έρθει ακόμη το δελτίο του και ο Γουσούλης που έχασε προπονήσεις λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου είναι οι: Ρόκα, Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Κολημήτρας, Ναουμίδης, Μπόρας, Γαλάνης, Παππάς, Παλαιολόγος, Κουίντα, Γιενγκά, Ντεβάγις, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Γόγολος, Μπακαγιόκο και Κόλεφ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep