Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΔΣ με 21 μέλη

Οι αποφάσεις της ΓΣ και το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Έπειτα από τη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ, το οποίο εξουσιοδοτήθηκε να προβεί σε μηνύσεις και αγωγές κατά:

1) Όλων των Προέδρων, Διευθύνοντων Συμβούλων και μελών των Δ.Σ, της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, περίοδου 2002-2012

2) Των βασικών μετόχων της αυτής περιόδου

3) Των λογιστών που τηρούσαν τα βιβλία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την παραπάνω περίοδο

4) Των επίορκων δημοσιών υπαλλήλων που συνέδραμαν ή κάλυψαν τους ανωτέρω.

Σε ό,τι αφορά στο νέο ΔΣ, αυτό αποτελούν οι:

Νοταράς Ιωάννης, Μπούκλας Δημήτριος, Μάμαλης Κών/νος, Κουντούρης Άκης, Καζεπίδης Ιωάννης, Βασιλείου Δημήτριος, Μαυροφώτης Κων/νος, Μανιατάκης Κων/νος, Ντελόπουλος Ζήσης, Κακουλίδης Νικόλαος, Παπαδρόσος Βασίλειος, Μπουρούς Νικόλαος, Αδαμοπούλου Ευαγγελία, Μακρόπουλος Σταμάτης, Καραλής Νικόλαος, Κατσαλής Ελευθέριος, Ξάνθης Ιωάννης, Ξάνθης Γεώργιος, Κοζάκης Γεώργιος, Παύλου Στέλλα, Πάτσης Ανδρέας.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, προτάθηκαν τα μέλη για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της Ερασιτεχνικής Νίκης, το οποίο θα προκύψει από τις από τις εκλογές που θα διεξαχθούν μετά το πέρας της Γ.Σ της 5ης Μαρτίου. Αναλυτικά:

Μανιατάκης Κων/νος, Φάτσης Στέργιος, Καζεπίδης Ιωάννης, Παρασκευόπουλος Πέτρος, Κατσαλής Ελευθέριος, Καραπιπέρης Μιλτιάδης, Ντελόπουλος Ζήσης, Καραγιάννης Δημήτριος, Κολόζος Στέλιος, Κεχαγιάς Κων/νος, Ξάνθης Ιωάννης, Κόντζιας Ανδρέας, Νοταράς Ιωάννης, Μπλάνας Πέτρος, Κοζάκης Γιώργιος, Ζαχείλας Αργύρης, Τσαρνάς Κων/νος.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι: «Με ομόφωνη απόφαση των μετόχων της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα συσταθεί επιτροπή αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Παπαδρόσο Βασίλη και Βασιλείου Δημήτριο, η οποία θα είναι επιφορτισμένη με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου με δημόσιους φορείς. 

Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα πως τον συντονισμό και τη διοικητική υποστήριξη της ΠΑΕ αναλαμβάνει η κα Παύλου Στέλλα ενώ το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ θα βρίσκεται υπό την εποπτεία των κ.κ. Ντελόπουλου Ζήση και Νοταρά Ιωάννη. Υπεύθυνη του γραφείου Τύπου θα είναι η κα Ζούπη Ελένη ενώ στη Γραμματειακή υποστήριξη θα βρίσκεται ο κ. Χουρίδης Μάκης».

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep