Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα μέλη στο Δ.Σ. της Νίκης

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Αυτά θα εγκριθούν στη Γενική Συνέλευση, που έχει οριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου. Το νέο Δ.Σ. θα είναι 15αμελές. Η ανακοίνωση:  «Τα νέα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, τα οποία θα εγκριθούν από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2014, αμέσως μετά το πέρας της Aύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, είναι τα κάτωθι: 

Ιωάννου Γεώργιος

Κουντούρης Άκης

Μακρόπουλος Σταμάτης

Μάμαλης Κώστας

Μαυροφώτης Κώστας

Μπούκλας Άκης

Νοταράς Ιωάννης

Ντελόπουλος Ζήσης

Ξάνθης Γεώργιος

Ξάνθης Γιάννης

Πάτσης Ανδρέας

Παύλου Στέλλα

Το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα είναι 15μελές και η θέση των τριών υπολοίπων μελών, θα συμπληρωθεί έως την ημέρα της Γ.Σ. Μετά την 10η Φλεβάρη και το πέρας της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων μετόχων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση. Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα συνεδριάσει και θα συγκροτηθεί σε σώμα».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη Ζέτα Μακρή για τη συμβολή της στην ομάδα: «Το Δ. Σ της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς την υφυπουργό Υγείας κα Ζέττα Μακρή, για την έμπρακτη στήριξη και συμβολή της, στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον ιστορικό σύλλογο της Νίκης Βόλου”.

 

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep