Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πινέιρο, Σουλίδης και δύο ακόμα»

Σε κακή μέρα η Νίκη Βόλου, προανήγγειλε ενίσχυση ο Βοσνιάδης.

Στην κακή μέρα που βρέθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα (1-0) από τον Αιγινιακό, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές των Πινέιρο, Σουλίδη. Όπως δήλωσε:

«Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς, με μέτρια εμφάνιση, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ενισχυμένο. Είχαμε πει να μην τους δώσουμε χώρους. Είχαμε ανούσια υπεροχή με λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος και χωρίς καθαρό μυαλό όταν ο άνεμος ήταν ευνοϊκός. Στο δεύτερο είχαμε αναγκαστικές αλλαγές και το ματς άνοιξε πολύ, με αποτέλεσμα στην κόντρα ο αντίπαλος να βγει στην κόντρα και σε μία από αυτές να πετύχει ένα εύκολο γκολ. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε, αλλά δεν ρισκάραμε να παίξουμε πιο γρήγορα ενώ είχαμε δώσει κατεύθυνση να πάμε από το πλάι. Είχαμε σε κακή ημέρα αρκετούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει το αποτέλεσμα που χάσαμε να το βρούμε έξω.

Τρέχουμε το τελευταίο διάστημα να ενισχύσουμε την ομάδα γιατί φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Δεν είχαμε από έξω σήμερα για να αλλάξουμε κάτι, θα κοιτάξουμε με την ενίσχυση να είμαστε καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια, στις υπόλοιπες 22-23 αγωνιστικές να έχουμε την ομάδα σε επίπεδο να παίρνει αποτελέσματα και να πάρει την άνοδο. Να κάνει υπομονή ο κόσμος, να μην πανικοβληθεί με το σημερινό αποτέλεσμα».

Για την μετάπτωση στην εμφάνιση σε σχέση με την Καλαμαριά είπε: «Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα όπως μου είχαν πει. Είναι σημαντικό να αποκτήσει χαρακτήρα, πρέπει να το συζητήσω με τους παίκτες. Είναι και θέμα ποιότητας, όταν οι καταστάσεις σφίγγουν πρέπει να βγουν οι παίκτες με την παραπάνω ποιότητα. Εκεί έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε γρήγορο. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, χρειάζεται βάθος και όταν η ομάδα κολλάει, να έρχονται παίκτες με δύναμη να τις δώσουν αποτελέσματα».

Για το τι φταίει και τις μεταγραφές απάντησε: «Η Νίκη στηρίζεται σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Εάν αυτοί δεν έχουν την ανάλογη απόδοση, το πρόβλημα παρουσιάζεται. Για αυτό λέω ξανά ότι έχουμε ανάγκη την ενίσχυση, με τα 2-3 παιδιά που έρχονται να πάρουν ανάσες αυτοί που τραβήξαν μέχρι τώρα την ομάδα όταν πονάνε και κυμαίνονται στη μετριότητα. Πρέπει να βρούμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μέρα νύχτα ψάχνουμε παίκτες που θα έρθουν να μας βοηθήσουν σημαντικά. Ο Πινιέιρο και ο Σουλίδης θα δώσουν ποιότητα, θα ενισχυθούμε με άλλους δύο παίκτες στην επιθετική γραμμή».

O Πάρης Μπακάλης τόνισε: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Μαζί με όλα τα παιδιά υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε και είμαστε εδώ για το καλύτερο. Ήσασταν μαζί μας στα καλά, σας θέλουμε και τώρα που ήρθε το κακό αποτέλεσμα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep