Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν διαλύουμε την Καβάλα»

Παρουσία οπαδών η προπόνηση της Καβάλας και ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (20/03) έδωσαν το «παρών» μέλη του συνδέσμου «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί των «κυανόλευκων» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και μετέφεραν στους παίκτες ότι είναι στο πλευρό τους, ενώ τους ζήτησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια και να συνεχίσουν να τους κάνουν υπερήφανους.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους πήραν κουράγιο από την κίνηση αυτή ενώ μοίρασαν ανακοίνωση στα ΜΜΕ, η οποία φέρει τις υπογραφές τους. Έκαναν γνωστό ότι πολλοί δεν μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και έστειλαν μήνυμα ότι όσοι αντέξουν θα μείνουν μέχρι τέλους για να μην διαλυθεί ο ΑΟΚ!

Η ανακοίνωση των παικτών ανέφερε:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα ότι είμαστε οικογενειάρχες και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μας έχει αναγκάσει να μην μπορούμε να προσφέρουμε ούτε τα είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειές μας! Έχουμε μείνει μόνοι μας! Η ομάδα πλέον στηρίζεται στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στον τεχνικό διευθυντή, στους φιλάθλους της και σε λίγους ανθρώπους που συμβάλουν από το υστέρημα τους, για να βοηθήσουν τον σύλλογο που αγαπούν!

Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε μία διατροφή που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που επιβάλλεται σε έναν αθλητή! Από την άλλη, οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που μας έχει νοικιάσει η διοίκηση, κάνουν παράπονα για τα ενοίκια που τους οφείλονται και απειλούν με εξώσεις!

Προσπαθούμε να κρατήσουμε την Καβάλα εντός στόχων, αλλά παρατηρούμε πως όταν έρχεται ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, είναι πολλοί αυτοί που μας κατηγορούν για αδιαφορία... Εμείς θα μείνουμε μέχρι τέλους (όσοι τελικά αντέξουν) και δεν θα διαλύσουμε την ομάδα, γιατί αυτό φαίνεται πως κάποιοι... άλλοι έχουν βάλει ως στόχο να κάνουν».

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάρτιος 2013 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep