Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μαζεύουμε τα κομμάτια μας»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της Καβάλας με τον Εργοτέλη, αλλά και για την κατάσταση που βιώνει στους «Αργοναύτες».

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο τεχνικός της Καβάλας είπε τα εξής:

«Δεν μπορεί να είναι η Καβάλα η εξαίρεση στον κανόνα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Κάθε μια από αυτές έχει τα δικά της προβλήματα και η αλήθεια είναι ότι εμείς έχουμε κάποια θέματα σαν ομάδα. Μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν απεργία, εγώ σαν προπονητής δεν μπορώ να κάνω τίποτα και σεβάστηκα την άποψη τους. Η αλήθεια είναι ότι ήδη είμαστε 7 ημέρες χωρίς προπόνηση και το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας.

 

«Η ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια με μια εντελώς διαφορετική ομάδα από την αρχή της σαιζόν. Κανένας δεν πίστευε ότι αυτή η ομάδα θα ήταν κοντά στα πλέι – οφ και πλέον έχουν αλλάξει τα 7/11 όπως οι Μοκάκε, Ντιέ, Ενσαλίβα που έφυγαν. Παρ’ όλα αυτά, με την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, έχουμε φτάσει την ομάδα αρκετά ψηλά. Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια παρά τα προβλήματα που έχει και δεν σας κρύβω ότι είμαι προβληματισμένος μετά την απεργία που έκαναν οι παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, στο ποδόσφαιρο και την ζωή πρέπει να σκύβεις το κεφάλι, να κοιτάζεις μπροστά και να δουλεύεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να αφήσω αυτά τα παιδιά και έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα μεγάλο κομμάτι από αυτούς. Θα μπορούσα να το κάνω αυτό όταν είχα και προσωπικό συμφέρον αλλά δεν το έκανα.

 

Στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα πλέι οφ και η διεκδίκηση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Όπως ήμουν ως ποδοσφαιριστής, έτσι και σαν προπονητής έχω οριοθετήσει στόχους και αυτό θέλω να κάνω. Πάντα στην ζωή μου είχα στόχους, σε όποια ομάδα και αν βρισκόμουν. Κανένα παιχνίδι της Β' Εθνικής δεν είναι εύκολο. Σίγουρα, μας επηρεάζουν τα προβλήματα όμως εμείς μέσα από αυτήν την διαδικασία έχουμε γίνει πιο δυνατοί και οι παίκτες παίζουν για τους εαυτούς τους και θέλω να πιστεύω και για τον προπονητή τους. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, έχουμε δει αρκετά αποτελέσματα που δεν περιμέναμε.

 

Έτσι και το ματς με τον Εργοτέλη θα είναι αρκετά δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι άξια στην πρώτη θέση. Την έχω δει σε αρκετά παιχνίδια όπως σε αυτό με τον Ηρακλή όπου άξιζε το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε για να ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Διαθέτει παίκτες κλειδιά όπως ο Ρομάνο που η απόδοση τους είναι βαρόμετρο για τον Εργοτέλη. Έχει ποιοτικούς παίκτες που χαίρομαι πολύ ότι είναι από την Κρήτη. Εύχομαι ο Εργοτέλης να πάρει την άνοδο όπως και η Καβάλα και να βρίσκονται μαζί στην Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάρτιος 2013 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep