Τελείωσε με τις προσφυγές

Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών η Καλλιθέα, αφού οι οφειλές διακανονίστηκαν.

Η απόλυση του Τάκη Γκώνια ήταν στην επικαιρότητα της Καλλιθέας τα δύο τελευταία 24ωρα. Ωστόσο, η ΠΑΕ κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να διακανονίσει οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές για να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών. Και, όπως επιβεβαίωσαν στο FL News οι Μιχάλης Φράγκος, Κώστας Τεγούσης, Ράφαελ Μασένα, το βράδυ της Παρασκευής (16/12) συμφώνησαν με την αθηναϊκή ομάδα σε ό,τι αφορά στα χρήματα που τους οφείλονταν, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να αποφύγουν τον κίνδυνο αφαίρεσης 9 πόντων την ύστατη ώρα.

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ο Φράγκος εξοφλήθηκε, ενώ δόθηκαν δόσεις στους άλλους δύο. Βέβαια, ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν κινηθεί νομικά, κάτι που σημαίνει ότι η Καλλιθέα θα πρέπει σύντομα να διακανονίσει οφειλές και με αυτούς.

Η Καλλιθέα με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Παντέλη θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ τη Δευτέρα (19/12, 15:00) με στόχο το νέο ξεκίνημα και το θετικό αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόνος απών θα είναι ο ασθενής Ντούνης, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 02:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep