Παρελθόν ο Γκώνιας

Λύθηκε η συνεργασία του Τάκη Γκώνια με την Καλλιθέα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Καλλιθέα, καθώς το Σάββατο (17/12) ο Τάκης Γκώνιας και η διοίκηση των «κυανόλευκων» αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Ο 45χρονος τεχνικός προσπάθησε από το καλοκαίρι να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία στους παίκτες, επιμένοντας σε ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Αν και η Καλλιθέα πήρε τα εύσημα για τον τρόπο που αγωνίζεται και από τους αντιπάλους, δεν τον συνδύασε με αποτελέσματα.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ο απολογισμός της αθηναϊκής ομάδας είναι μόλις τρεις βαθμοί, ενώ γνώρισε και βαριές ήττες στο Κύπελλο και απολογισμό τερμάτων 9-20 σε 8 επίσημες αναμετρήσεις. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι της Καλλιθέας με τον Τάκη Γκώνια. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στο παιχνίδι της Δευτέρας (19/12, 15:00) θα εκτελέσει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Τάκης Παντέλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Καλλιθέα έλυσε τη συνεργασία της με τον Τάκη Γκώνια, τον οποίο και ευχαρίστησε για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του. Η Καλλιθέα εύχεται στον Τάκη Γκώνια επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Η Καλλιθέα γυρίζει σελίδα, προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον και ενωμένη περισσότερο από ποτέ καλεί όλους τους φίλους της στον κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ».

Last modified onΣάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep