Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Σκυθρωπός ο Γεωργαμλής

Λιγομίλητος και σκασμένος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και αναλύσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Χάσαμε δίκαια από μία καλύτερη ομάδα. Επαναλαμβάνω πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε τη συνέχεια καλύτερα. Συγχαρητήρια στον Βόλο, εύχομαι να πάνε όλα καλά στον κ. Παντελίδη».

*** Να σημειωθεί πως για τον έμπειρο τεχνικό, το ματς με τον Βόλο ήταν το έκτο παιχνίδι του στον πάγκο της Καλλιθέας και ως τώρα έχει απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά τα δύο γκολ του Ολυμπιακού, ορισμένοι θερμόαιμοι οπαδοί της Καλλιθέας επιτέθηκαν φραστικά στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ενώ άλλοι εξαπέλυσαν πυρά προς τη διοίκηση φωνάζοντας: «βγάλτε τώρα ανακοινώσεις, ότι προλαβαίνουμε την άνοδο»!

*** Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους, που κατέβηκαν από τον Βόλο και καλύπτουν το ρεπορτάζ της θεσσαλικής ομάδας, διατυπώθηκε η άποψη ότι η Καλλιθέα αυτή τη στιγμή «είναι πολύ μικρή ομάδα. Πάλι καλά, που έχει σώσει την κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών. Πάντως για τους «κυανόλευκους» μετά τη δύσκολη έξοδο της Τετάρτης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ακολουθούν τρία σαφώς πιο βατά παιχνίδια με Γάζωρο (εντός), Παναχαϊκή (εκτός) και Θρασύβουλο (εντός), στα οποία υπάρχει η ευκαιρία να ανατραπεί το κλίμα

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Παύλος Μουσταφίδης: «Ξέραμε όλη την εβδομάδα ότι παίζαμε με μία δύσκολη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν  παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Είπαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω, όμως δυστυχώς δεν είχαμε καμία επιθετική ενέργεια, γυρίσαμε ανεξήγητα πίσω, μας πίεσε ο αντίπαλος, πληρώσαμε το μισό λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να σηκώσουμε κεφάλι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep