Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τελικός με Ολυμπιακό Βόλου»

Στην Καλλιθέα βλέπουν ως τελικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αθηναϊκή ομάδα έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την επτάδα, όμως θεωρεί ότι ακόμα δεν χάθηκαν οι ελπίδες για πλασάρισμα στις θέσεις των play off. Οι «κυανόλευκοι» βλέπουν το ματς της Κυριακής (10/03) με τον Ολυμπιακό Βόλου ως τον πρώτο από τους 16 τελικούς με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Ζαφειράτο να δηλώνει: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον 1ο τελικό από τους 16 που απέμειναν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές έχουμε την πεποίθηση ότι έφθασε η ώρα της ανάκαμψης. Δεν αξίζει στην ομάδα μας η 15η θέση. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να πιστέψει σε αυτή την προσπάθεια. Να ενστερνιστεί το σύνθημα: «Τίποτα δεν τελείωσε. Η Καλλιθέα μπορεί να πετύχει τον στόχο της».

Ο τεχνικός, Λύσσανδρος Γεωργαμλής είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει έπειτα από τρεις μήνες τον Τάσο Ρουσάκη που αποθεραπεύτηκε, ενώ υπολογίζει στους Μουσταφίδη, Μαρουκάκη που εξέτισαν τις ποινές τους. Εκτός πλάνων έμειναν ο Χριστοφιλέας και ο Ματσούκας.

Η αποστολή: Κατσούλης, Μιχελής, Μουσταφίδης, Πίκολο, Φαγιέ, Αρβανίτης, Σταύρου, Χατζόπουλος, Ατματσίδης, Καλτσάς, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Φουτσίνι, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι, Σίλβα, Ντακόλ, Μαρουκάκης.

Last modified onΣάββατο, 09 Μάρτιος 2013 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep