Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Όσα βάλει και όσα δεχτεί...

Η Καλλιθέα έχει την καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα πριν τους αγώνες της Πέμπτης.

Για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην αμυντική λειτουργία έκανε λόγο ο Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και δεν έχει άδικο. Η αθηναϊκή ομάδα σε τέσσερις αγώνες έχει απολογισμό τερμάτων 8-8, κάτι που ναι μεν συνιστά την καλύτερη επίθεση, αλλά παράλληλα και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας σημείωσε ότι χρειάζεται υπομονή και σημείωσε ότι το φετινό ρόστερ δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο, όμως οι αριθμοί δείχνουν ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με τη σεζόν 2011-12.

Πέρυσι η Καλλιθέα στις 4 πρώτες αγωνιστικές είχαν 5 βαθμούς (1-2-1) με τέρματα 4-6, ενώ φέτος και παρά τις δύο ήττες έχουν συγκεντρώσει ένα πόντο περισσότερο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) ο Παντέλης θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου, καθώς η Καλλιθέα θα δοκιμαστεί στο Πανθεσσαλικό τη Δευτέρα (15/10). Το ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι επιστρέφουν από τιμωρία οι Παύλος Μουσταφίδης, Μάρσιο Πίκολο και θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν.

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 12:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep