Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έχουμε... τεντώσει τους παίκτες»

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης μίλησε για κακή αμυντική λειτουργία και κόπωση.

Μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Παντέλης τόνισε: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, αν και μόνοι μας κανάμε τη ζωή μας δύσκολη. Προερχόμασταν από δύο διαδοχικές ήττες, πράγμα σπάνιο από πέρυσι. Υπήρχε άγχος, γιατί η νίκη ήταν μονόδρομος.

Είχαμε καλή παρουσία στο επιθετικό κομμάτι και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η περσινή ομάδα δεν συγκρίνεται με τη φετινή. Έχουν έρθει 7-8 παιδιά και πρέπει να αποκτήσουμε τη σωστή χημεία. Το αρνητικό είναι είναι η αμυντική λειτουργία, γιατί στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να κοιτάς πρώτα τα νώτα σου και μετά τη νίκη. Έχουμε δεχτεί ήδη πολλά γκολ στις πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχουμε συγκέντρωση, αλλά κάναμε φάσεις και η νίκη δεν παύει να είναι πέρα ως πέρα δίκαιη.

Έχουμε το μυαλό μας στο Βόλο για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με τα συνεχόμενα ματς. Αυτό δεν γίνεται πουθενά. Τα ρόστερ έχουν 26-27 παίκτες, αλλά 13-14 χρησιμοποιούνται. Εμείς οι προπονητές έχουμε «τεντώσει» τους ποδοσφαιριστές».

Ο Κατσικογιάννης είπε: «Δίκαιη νίκη μας. Ήμασταν αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep