Με... στόπερ στον άσο

Ο κεντρικός αμυντικός Μάρκος Ντούσκας εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα στην ήττα της Σπάρτης από τον Ηρόδοτο.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ το FL News σας ενημέρωσε ότι στην εστία της Σπάρτης για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο δεν βρέθηκε ο τερματοφύλακας, Γιώργος Σφέτσος. Τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την αναμέτρηση, ανέφεραν αρχικά ότι ο νεαρός ήταν εκτός λόγω ίωσης, αλλά όταν αυτή ξεκίνησε (με 20λεπτη καθυστέρηση) σημείωσαν ότι βρέθηκε στον άσο. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι χρέη τερματοφύλακα δεν εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Μάρκος Ντούσκας.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Λακωνίας ήταν αυτός που φόρεσε γάντια στη θέση του Σφέτσου και δεν αποκλείεται σε αυτή την αλλαγή να οφείλεται η καθυστερημένη εναρξη. Εξάλλου, σε φωτογραφίες φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ταινία στον αριθμό στο σορτσάκι, αλλά στη φανέλα φέρει το νούμερο «62», δηλαδή του Σφέτσου! Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την παράβαση αυτή, εφόσον δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ο Ντούσκας; Στο άρθρο 14 παρ.3 αναφέρεται...

«Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί σε αγώνα αριθμό φανέλας διαφορετικό από αυτόν με τον οποίο έχει επίσημα δηλωθεί, τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και η ομάδα του με χρηματική ποινή από 1.000 έως 5.000,00 Ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται κάθε παράβαση που σχετίζεται με τον αριθμό της φανέλας ενός ποδοσφαιριστή σε έναν επίσημο αγώνα».

Η ΠΑΕ το Σάββατο (06/04) είχε ενημερώσει ότι 13 ποδοσφαιριστές αναχωρούσαν για το «διπλό» στην Κρήτη και μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα ενημερώσει πώς οι 13 έγιναν εν τέλει 10 για την αναμέτρηση στη Νέα Αλικαρνασσό.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2019 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep