«Πληρώνει» τις αλήθειες ο Κοζάκης

Θα τελειώσει η συνεργασία του Νίκου Κοζάκη με την Σπάρτη μετά τις δηλώσεις που έκανε και «φανέρωσε» τα προβλήματα της Σπάρτης. Θα τελειώσει η συνεργασία του Νίκου Κοζάκη με την Σπάρτη μετά τις δηλώσεις που έκανε και «φανέρωσε» τα προβλήματα της Σπάρτης.

Λύση συμβολαίου για τον 23χρονο αμυντικό της Σπάρτης, ο οποίος μίλησε δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Ο Νίκος Κοζάκης αποκάλυψε τα προβλήματα της Σπάρτης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου και μίλησε ανοικτά για το θέατρο του παραλόγου που βιώνουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης τους τελευταίους μήνες. Αυτή η τοποθέτηση, βέβαια, δεν αναμενόταν να είναι αρεστή σε όσους «θεωρητικά» διοικούν την ομάδα της Λακωνίας, αλλά και η λύση του συμβολαίου του μοιάζει με μία ακόμη σπασμωδική κίνηση. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και αναμένεται οι υπογραφές της λύσης να μπουν το πρωί της Τρίτης (29/1).

Η τροπή που πήραν τα πράγματα δείχνει πως οι πληγές που έχει η ομάδα της Σπάρτης. Αυτές είναι πολύ βαθιές όπως και του ίδιου του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε οριακό σημείο από πολλές απόψεις και δεν διαθέτει δικλίδες ασφαλείας για τέτοια θέματα σε ομάδες που έχουν φτάσει στα όριά τους και «ταλαιπωρούν» τους ποδοσφαιριστές πάντα βέβαια και με την ανοχή του ΠΣΑΠ που δεν δείχνει να σέβεται τα μέλη του.

Οι 14 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου αναμένεται να γίνουν 13 με την αποχώρηση του Νίκου Κοζάκη, αλλά στη διοίκηση συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι και να βλέπουν άμεση λύση των προβλημάτων που δεν λύθηκαν όλο τον Ιανουάριο και αυτό θα συμβεί τώρα, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου.

Οι άνθρωποι της Σπάρτης υποστηρίζουν πως άμεσα θα ανακοινωθεί προπονητής, ίσως και μέσα στην Τρίτη (28/1), ενώ θα πάρουν και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να να βγάλουν δελτία και να ενισχυθεί το ρόστερ. Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες, αφού τα περιθώρια είναι πολύ λίγα πλέον για κινήσεις που θα μπορούν να σώσουν την παρτίδα.  

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 01:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep