«Μας πονάει»

Ο Παναγιώτης Αποστολάκος μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν για να μείνει ζωντανή η Σπάρτη για το όνομα της και την ιστορία της. Ο Παναγιώτης Αποστολάκος μίλησε για την προσπάθεια που κάνουν για να μείνει ζωντανή η Σπάρτη για το όνομα της και την ιστορία της.

Ο Παναγιώτης Αποστολάκος μίλησε για την πικρία της ήττας των τελευταίων λεπτών, αλλά και τις οριακές καταστάσεις που ζει η ομάδα της Σπαρτης.

Την ελπίδα πως θα αλλάξουν τα δεδομένα για τη Σπάρτη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου ο υπηρεσιακός τεχνικός, Παναγιώτης Αποστολάκος. Οι δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι που έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες είχαμε ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με 14 ποδοσφαιριστές και κάτω από πολλές αντιξοότητες θέλαμε να δείξουμε πως έχουμε και το σθένος και την αποφασιστικότητα να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Μας πίκρανε πολύ το αποτέλεσμα γιατί στο σημείο των καθυστερήσεων που μπήκε το γκολ σίγουρα σε πονάει.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Απόλλων Πόντου ήταν καλύτερος και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και σε εμάς έμεινε μόνο η πικρία ότι πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και ελπίζω η επόμενη ημέρα να είναι καλή για την ομάδα της Σπάρτης. Ήθελα να πω ότι όλοι οι παίκτες που μαζευτήκαμε και εγώ θα προσπαθήσουμε για τον κόσμο και το ιστορικό όνομα της Σπάρτης».

Η επόμενη ημέρα της Σπάρτης;  

«Υπάρχουν αντιξοότητες πάρα πολλές και συνέχεια ακούμε πως κάτι αλλάζει. Εμείς είμαστε στις θέσεις μας συνέχεια και παλεύουμε. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι να αλλάξει προς το καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep